Over Captein

In het kort over Captein Elektrotechniek

Voor een grote of kleine Elektro verbouwing / zoekt u een Elektrotechnisch Bedrijf? Voor deze grotere projecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Door onze ruime ervaring als Elektrotechnisch bieden wij u een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aan. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, dat zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. U zal dit merken, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt.

Neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt bellen naar 0172 433684 of naar ons 24 uur bereikbaar nummer: 06 13752383. U kan ook gerust een mail sturen door middel van de onderstaande button.